Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Načelnica preko svog FB profila objavila upozorenje kako joj “njeni” rade o glavi

fotografijaKako se približava Kongres SDA, a samim tim i unutarstranački izbori koji prethode istom, sve postaje interesantnije u trenutno najjačoj i samim tim medijski najinteresantnijoj stranci u Visokom. Javna tajna je da postoje dvije struje i da su vijećnici te Izvršni odbor podijeljeni na one koji su uz načelnicu, odnosno na one koji su za predsjednika stranke.

Tim povodom večeras je na svom FB profilu načelnica Općine Amra Babić sherovala interesantnu poruku koju je vjerovatno primila od nekog bliskog drugoj strani. Poruka je tim prije interesantnija pošto je ovo prvi zabilježeni slučaj nakon dvije godine otkako je došla na vlast i poziciju načelnice da Amra Babić sličnu stvar dijeli sa javnošću putem društvene mreže, gdje se jasno vidi šta i kako se kuha unutar OO SDA, a sve to prije naredne sjednice Vijeća. Ovaj interesantan post prenosimo u cjelosti:

“Selam načelnice, želim da Vas upozorim iz čisto dobre namjere da Vam se sprema još veća i konkretna opstrukcija u radu nego do sada. Prvi korak je da Vam obore tj. neusvoje izvještaj o radu za 2014.godinu, tako da se već lobira većina u Vijeću za isto, a mislim da znate ko stoji iza i šta očekuje poslije toga. Manet, iskren pozdrav”