Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Nova web stranica MUP-a ZDK

mup-zdkU okviru kontinuiranog procesa moderniziranja i jačanja kapaciteta, te razvijanja odnosa sa javnošću, Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona od četvrtka, 19.03.2015. godine,  zvanično pušta u rad novu web stranicu dizajniranu u skladu sa najsavremenijim trendovima.

Na web stranici mogu se pronaći osnovne informacije o Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, njegovim nadležnostima i organizacionoj strukturi, realiziranim akcijama, aktuelnim dešavanjima, saradnji sa drugim agencijama i institucijama, kao i medijski izvještaji, te mnoge druge zanimljivosti.

Nova web stranica omogućava građanima jednostavno praćenje novosti i dešavanja u vezi sa aktivnostima ovog Ministarstva, te olakšano pretraživanje i pristup informacijama. Bitno je napomenuti da na novoj stranici građani mogu pronaći sve informacije u vezi izrade ličnih dokumenata. Ukoliko posjetite novu web stranicu uvjerit ćete se koliko smo radili na modernizaciji prikaza sadržaja, a sve sa ciljem da zadovoljimo potrebe naših posjetitelja koji prate savremene tokove današnjice. Također, upotrebom responsive web dizajna građani mogu da nas prate i preko mobitela i tableta.

Modernizacijom postojeće web stranice redizajniranjem, unapređenjem funkcionalnosti i dodavanjem novih modula, Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona je dobilo reprezentativan produkt koji odgovara imidžu ove institucije.