Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

IGM na sajmu SAGRA i 5. Danima energetske efikasnosti u zgradarstvu

14067 938237166186686 8810715967251873570 nU okviru 37. Međunarodnog sajma građevinarstva “SAGRA” i i 5. Dana energijske efikasnosti u zgradarstvu, 4. i 5. marta 2015. godine u Domu mladih KSC Skenderija Sarajevo učestvovao je i IGM Visoko.

Središnja tema ovogodišnjeg sajma bila je “Energetska efikasnost, održiva gradnja, planiranje i upravljanje energijom u objektima”.

Organizacija sajma i konferencije imala je za cilj odgovoriti na zahtjeve tržišta i investitora koji u budućnosti žele ulagati u objekte u kojima je ekološki i ekonomično korištenje energenata. Predstavljanje i promocija tehničkih prednosti proizvoda, korištenje visoko-efikasnih inovativnih materijala, koji doprinose povećanju energetske efikasnosti u objektima bio je primarni cilj organizatora sajma.

IGM Visoko kao jedna od najkompletnijih proizvodno – uslužnih kompanija u građevinskoj branši u Bosni i Hercegovini, učesnicima i posjetiocima se predstavila svojim proizvodnim rješenjima koja zadovoljavaju kriterije iz oblasti energetske efikasnosti: EKOTERM – ciglarskim proizvodima, EKOPOR – EPS proizvodi, PERFECTA – PVC stolarija.