Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Nove ideje za sadašnje i buduće korisnike

showroom bbiIako samo četiri godine prisutna na tržištu Bosne i Hercegovine, kompanija Telemach je omogućila svojim korisnicima kontinuitet u korištenju inovativnih i naprednih servisa baziranih na najsavremenijim tehnologijama istovremeno podižući nivo konkurentnosti BiH tržišta , te unaprjeđujući iskustva i navike korištenja interneta, digitalne i analogne TV i fiksnih telekomunikacionih usluga.

Renovirani showroom centar Telemacha otvoren u BBI centru, najsavremenije opremljen idejnim i prostornim rješenjima, prvi je u nizu centara koje Telemach planira redizajnirati i oplemeniti u 2015. godini.

 Posjetite Telemachov showroom i na licu mjesta se uvjerite u sve kvalitete D3 digitalne televizije, TOTAL TV-a, NET TV Plusa, saznajte više o digitalnoj fiksnoj telefoniji, isprobajte koliko je brz kablovski internet i kako funkcionišu D3 digitalna televizija,  D3 GO i ostali moderni servisi.

Telemach showroom je za sve posjetioce otvoren od ponedjeljka do petka od 09.00 do 20.00h, ali i subotom od 09.00 do 18.00h.

 Iz Telemacha ističu da je u toku akcija Godinu dana bez  pretplate za fiksnu telefoniju, tačnije novi  korisnici DUO TV + TEL i Trio Grande paketa godinu dana bit će oslobođeni plaćanje pretplate za fiksnu telefoniju te prvih 5000 korisnika ovih paketa dobiće i besplatan telefonski aparat.

Pored ove akcije u toku je i akcija 50% popusta na Grande Duo i Trio pakete prvih 6 mjeseci.

Telemach je vodeći kablovski operater integrisanih usluga televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije. Lider u svojoj oblasti Telemach je, također, učesnik i organizator mnogobrojnih humanitarnih akcija. 

Svojim učešćem u humanitarnoj akciji „Načelnici i privrednici grade banku koštane srži“, Telemach je potvrdio ulogu jednog od najznačajnijih donatora Banke koštane srži gdje su, pored uloženih sredstava, uposlenici kompanije dali krv u jednoj od prethodnih humanitarnih akcija Banke.

Posted in BiH