Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Obavijest o upisu članova i skorom startu trenažnog procesa

kosarkaska-loptaObavještavaju se svi članovi muške i ženske selekcije, koji su prije trenirali u Košarkaškoj školi “XXL Basket” ili koji imaju namjeru da se ove sezone upišu u ovu školu, a nisu mlađi od 12 godina, da uskoro počinju treninzi u sali Mješovitog srednjoškolskog centra “Hazim Šabanović”. Mole se svi oni koji su zainteresovani za rad sa stručnim osobljem koje će obučavati mlade košarkaše u KŠ “XXL Basket” Visoko, da se stručnom štabu škole jave u što kraćem vremenskom periodu, sa krajnjim rokom do 20. 10. 2014. godine, kako bi se izvršila procjena trenutnog stanja i kako bi se obezbijedio dovoljan broj termina u sali za sve selekcije koje bi trenirale.

Svi koji budu zainteresovani za ovaj trenažni proces mogu se javiti na facebook profil Avdo Dado Aždajić ili na broj 061/792-197, te na facebook profil Enes Hodžić ili na broj 062/771-608.

Također, ovim putem se obavještavaju i svi stari članovi, funkcioneri i prijatelji škole da će se od naredne sedmice odigravati termini u DVT Partizan, sa ciljem pomoći u kreiranju finansijskog plana za narednu sezonu te sa željom da se svi bivši članovi okupe oko jedne osnove kako bismo zajedničkim rješenjima postigli najbolje za budućnost škole. Svi zainteresovani za učešće u ovom terminu mogu da se jave na gore pomenute facebook profile i brojev ili da se pridruže dosadašnjoj ekipi na terminu u utorak, 30 . 9. 2014. godine u prostorijama DVT Partizan u 21:30 sati.