Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Učenici Gimnazije “Visoko” uspješno stigli u Veneciju

Gimnazija ekskurzija 2014 KopirajUčenici Gimnazije “Visoko” koji su jučer, tokom popodnevnih sati, otputovali na ekskurziju, sa konačnim odredištem u Lloret de Mar-u, koji se nalazi u Španiji, danas su uspješno prešli prvu etapu svog putovanja. Put koji ih je vodio do prvog odredišta, Venecije, danas je uspješno završen te su tako učenici visočke Gimnazije jutros u 11:00 sati stigli u jedan od najljepših italijanskih gradova, gdje su imali priliku da tokom trosatne posjete uživaju u svim znamenitostima Venecije.
Nakon ove posjete u 16:00 sati svi učenici su prevezeni do hotela u kojem će boraviti tokom ove noći, a dalji put nastavljuju ujutro, kada će se prvo zaputiti u Veronu, kako bi, tokom dvosatne posjete, pogledali sve znamenitosti ovog grada, a nakon toga put prema konačnom odredištu, Lloret de Mar-u, bit će nastavljen te bi se ovi učenici u tom gradu trebali naći u ponedjeljak, kako je i planirano.
Ono što je najvažnije, tokom svog javljanja našoj redakciji, učenici Gimnazije “Visoko” kazali su kako je put protekao savršeno te da među njima vlada sjajno raspoloženje, da su svi dobrog zdravlja i da se odlično zabavljaju na ovom putovanju.