Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Emin Efendira novi član Upravnog odbora

emin efendiraUpravni odbor NK Bosna Visoko sa zadovoljstvom obavještava  javnost da je novi član Upravnog odbora NK Bosna Visoko gospodin Emin Efendira, direktor visočke društveno odgovorne firme MEGA-TRANS koja se bavi pružanjem logističkih usluga uključujući  transport, skladištenje, distribuciju, carinjenje kao i djelatnost konsaltinga na izradi fizibiliti studija kao i konsalting u oblasti optimizacije logističkih procesa i troškova.

Kako nam je rekao gospodin  Efendira njegov ulazak u Upravni odbor NK Bosna Visoko je isključivo iz razloga što Upravni odbor čine mladi ljudi željni dokazivanja i što rade u interesu svih građana općine Visoko, a sve to sa puno emocija i elana. Također Efendira ističe da se vide veliki pomaci u samoj organizaciji kluba kao i infrastrukturi kompletnog stadiona što je temelj svakog zdravog početka. Na kraju je istakao da svi privredni subjekti sa općine Visoko treba da se uključe u okviru svojih mogućnosti kako bi stadion i NK Bosna  dobili infrastrukturu kakvu Visoko i zaslužuje.

Upravni odbor na čelu sa predsjednikom Farukom Ihtijarevićem želi mnogo sreće i uspjeha gospodinu Eminu Efendiri u Upravnom odboru NK Bosna Visoko.