Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Radionica o temi „Važnost pozitivnog imidža s ciljem postizanja bolje društvene inkluzije”

damar inkluzijaUdruženje „Damar omladine“ nakon održane dvije radionice o temi „Vještine prezentiranja“ kao i „Jesi li poduzetnički materijal?“ organizira i treću radionicu za mlade o temi „Važnost pozitivnog imidža s ciljem postizanja bolje društvene inkluzije.“

Cilj radionice jeste upoznavanje učesnika sa deklaracijom o ljudskim pravima, upoznavanje sa pojmom invaliditeta i teškoćama sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom, inkluzija osoba sa invaliditetom kao aspekt građenja pozitivnog imidža, kako izgraditi logo ili poruku organizacije ili pojedinca.

Ova radionica će biti održana u utorak, 24.06.2014. godine, u prostorijama Udruženja „Damar omladine“ sa početkom u 13:00h.

Radionica je namijenjena mladima, a prijaviti se možete putem maila damaromladine@gmail.com sa naznakom „Važnost pozitivnog imidža“ gdje ćete osim imena i prezimena ostaviti i kontak telefon.

Radionice su besplatne i održavaju u okviru projekta Prijateljskog centra za zdrvlja mladih u sklopu programa All Inclusive Fondacije Mozaik, koji finansira Fondacija Light for the World iz Austrije i Austrijska razvojna agencija, a implementira Udruženje “Damar omladine”.