Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Upriličena prodajna izložba i podjela poklona članicama udruženja u povodu 8. marta

Nit zivota 8mart Kopiraj

U prostorijama Partizana 6., 7. i 8. marta Udruženje žena oboljelih od raka dojke “Nit života” iz Visokog upriličilo je prodajnu izložbu u povodu 8. marta, Međunarodnog dana žena. Žene iz ovog udruženja koje se bave pravljenjem ručnih radova i drugih prigodnih poklona pripremile su jednu izložbu za sve građane Visokog, kako bi ponudile neke unikatne i divne poklone svim građanima Visokog koji za 8. mart žele obradovati pripadnice ljepšeg pola.

Kako je za naš portal kazala predsjednica ovog udruženja, Fatima Vranac, ova prodajna izložba je napravljena sa prvenstvenim ciljem da se pomogne ženama iz ovog udruženja koje se svesrdno trude da okupe sve žene oboljele od raka dojke i drugih malignih oboljenja, a zatim i kako bi se građanima Visokog ponudilo nešto unikatno i neobično, jer pripadnice ljepšeg pola zaista zaslužuju veliku pažnju ne samo 8. marta, nego svakodnevno.

Također, za vrijeme ove prodajne izložbe upriličena je i podjela poklona i cvijeća članicama ovog udruženja, u čemu nam je pomogla kompanija Oriflame koja je donirala ove poklone. Pokloni su dodijeljeni članicama udruženja koje su oboljele od karcinoma, a kojima je na taj način izražena velika podrška i poštovanje, istakla je još predsjednica udruženja, Fatima Vranac.
Pozivamo vas da posjetite prostorije Partizana još danas i pogledate sve ove lijepe ručne radove, te pomognete članicama ovog udruženja da nastave svoj rad kupovinom nekih od ovih proizvoda.

Fotografije sa ove prodajne izložbe možete pogledati na našem facebook portalu:  https://www.facebook.com/visokocoba?ref=hl