Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Novi Telemach showroom u Visokom

telemach 4Još jedno mjesto na kojem ćete moći da isprobate sve usluge Telemach-a, dobijete savjete i odlučite se za pakete koji vam najviše odgovaraju, otvoreno je danas, 12.02.2014. godine , u Visokom, na adresi Alije Izetbegovića bb.

˝Cilj nam je omogućiti kompletne usluge, približiti se  potrebama svojih pretplatnika na području Visokog, Kaknja i okoline te smo iz tog razloga otvorili jedan ovakav centar upravo u  Visokom.  Otvaranjem ovakvog objekta, Visoko  je postalo dijelom porodice savremenih centara s prepoznatljivim brendom u telekomunikacionim uslugama kako u BiH, tako i u regionu.Istakla bih naše zadovoljstvo aktivnostima kompanije Telemach na području Visokog i Kaknja  i svakako sve većim brojem korisnika raznih usluga˝, istakla je Edina Skender, rukovodilac Front Office-a  kompanije Telemach.

Sabina Džafić, voditeljica regionalne poslovnice za područja Visoko i Kakanj, istakla je da kompanija Telemach zaista brine o svojim korisnicima i koristi ovu priliku da pozove sve postojeće i potencijalne korisnike da posjete Telemach showroom u Visokom i zatraže informacije o uslugama kompanije.˝Telemach  centri nisu samo običnikorisnički centri u kojima ćete zatražiti neku od naših usluga, izvršiti uplatu Vaših računa, potražiti pomoć pri rješavanju određene poteškoće u korištenjuusluga, već su  to mjesta gdje možete da isprobate svaku našu uslugu, razmijenite iskustva s našim stručnjacima, a sve u cilju da uživate uz najbolju televiziju, najbrži internet i najpovoljniju fiksnu telefoniju. Telemach je također u saradnji s općinom Visoko omogućio besplatno korištenje interneta. Tačnije, u ulici Alije Izetbegovića, aktiviran je WiFi hot spot, koji signalom pokriva centar grada, te jedan dio ulica Braće Zečević, Dr. Džananovića i Matrakčijina. Realizacijom ovog projekta Visoko je dobilo svoju free WiFi zonu koja je izuzetno značajna za sve građane i posjetioce ovog grada˝, istakla je Sabina Džafić.

Telemach Showroom  u Visokom,  će Pretplatnicima omogućiti upoznavanje sa svim naprednim servisima Telemacha u ugodnoj i modernoj atmosferi, te njihovo testiranje. Osoblje centra bit će na raspolaganju posjetiocima za sva dodatna pitanja i informacije, te im pomoći da što lakše pristupe ponuđenim servisima i dobiju odgovore na sve eventualne nejasnoće u korištenju istih.

Radno vrijeme Showrooma je od ponedjeljka do petka od 08.00 do 18.00h i subotom od 09.00 do 14.00 h.

 

O Telemach-u:

Kompanija Telemach je najveći operater digitalne i analogne kablovske televizije, kao i jedan od vodećih pružatelja usluge širokopojasnog interneta u BiH, a od kraja 2011. i operator fiksne telefonije. Telemach BiH je nastao integriranjem kablovskih distributera širom BiH . U saradnji s kompanijama SBB Srbija, Telemach Slovenija, globalnom OTT platformom Net TV i  još oko 15 manjih kompanija, s kojima ima iste većinske vlasnike i predsjednika uprave, čini jedinstven telekomunikacijski sistem na teritoriji nekadašnje države, pod imenom United Group.

Fotografije sa otvorenja možete pronaći na našem Facebook profilu: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152559819556102.1073742014.205779381101&type=3