Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Spot za pjesmu Nervozni poštar – Nova godina

TVFurda1

Nakon 3 godine rada amaterske produkcije TVFurda Visoko, povodom novogodišnjih praznika, TVFurda nam ponosno predstavlja novogodišnji poklon za sve svoje trenutne i buduće fanove. Radi se o obradi kultne pjesme Nova godina od Nervoznog poštara koja je obilježila mladost mnogih generacija, a što je, kako su nam kazali mladići iz TVFurde, prepoznatljivo i što će sigurno svi oni koji prate njihov rad shvatiti kao najljepši novogodišnji poklon.

Vrijedno radeći u protekle tri godine, uvijek smo se trudili da oni koji prate naš rad budu zadovoljni i pozitivni, da ih nasmijemo našim videima, jer smijeh i pozitivnost produžuju život. Stoga, u novoj 2014. godini svim ljubiteljima šege, šale i šuplje želimo mnogo smijeha, radosti i pozitivnih stvari uz ovaj video koji poklanjamo svima vama za Novu godinu – kazali su članovi TVFurda za našu redakciju.

U ovom spotu glumili su Amir Hajdarević, Ahmed Burić, Eldin Galijatović, Mehmed Vranac i član naše redakcije Enes Hodžić, dok je glavni i jedini kamerman ove skupine Mahir Hadžimehmedagić. Za režiranje ovog spota pobrinuli su se svi članovi ove grupe pomalo, dok montažu potpisuje Amir Hajdarević, za kojeg su nam iz TVFurda kazali da je on njihovo vezivno tkivo i da bez njega ništa od ovog ne bi postojalo.

Pozivamo vas da pogledate ovaj video i želimo vam sretnu Novu godinu – kazali su na kraju našeg razgovora iz ekipe TVFurda, a mi vam u daljem dijelu teksta donosimo link na koje možete pogledatu ovaj video. Uživajte.

 

Nervozni poštar – Nova godina:  http://www.youtube.com/watch?v=jJiw-uSk85I&feature=youtu.be