Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

AS GROUP: Sa Zlatnom džezvom u Brazil. Ipak Vispak!

zlatna-dzezva-brazil2S GROUP, zvanični sponzor Nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine, promovirat će novi spot za Vispakov brand Zlatna džezva “Iz džezve u Brazil” putem Youtube kanala na svojoj FB stranici “Zlatna džezva  – prava bosanska kafa”.

Spot je nastavak ranijih priča „Nije sve u zlatu ima nešto i u džezvi“, te “Pit ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu”, a koje je bosanskohercegovački glumac i zaštitno lice brandova AS GROUP Enis Bešlagić na njemu osoben način ispričao publici.

Ovoga puta u novom spotu Bešlagić predvodi tim prodavača Zlatne džezve koji na SP-u u Brazilu 2014. vide svoju šansu, a najveća džezva na svijetu koja je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda će im poslužiti kao neka vrsta “trojanskog konja” uz čiju pomoć će se “prošvercovati” u Brazil.    

zlatna-dzezva-brazil“Novi spot “Iz džezve u Brazil”, kao i nastavak spota koji uskoro slijedi su naš način da se pridružimo milionima navijača bosanskohercegovačke reprezentacije i poželimo puno uspjeha i sreće na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Na neki način mi u ovom spotu već počinjemo sa našom pričom o pravoj bosanskoj kafi kojom ćemo se predstaviti cijelom svijetu na SP u Brazilu 2014”, riječi su Rusmira Hrvića, direktora Vispaka.

Uz Enisa Bešlagića u spotu su igrali rok pjevač Amel Ćurić i navijači. Produkciju je i ovaj put radila agencija Arthur iz Tuzle, sa rediteljem Adnanom Huremovićem.

{youtube}Vl0XRFAVXl8{/youtube}