Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Povećali smo brzine interneta i uvodimo novi MIX paket

telemach logoObavještavamo pretplatnike da smo od 1.12.2013. povećali brzine svih internet paketa, ovog puta s naglaskom na upload brzine, čime je omogućena lakša razmjena velikih dokumenata i sadržaja kako u privatne tako i u poslovne svrhe. Trenutno su u ponudi paketi od 10/1,5Mbps 100/5Mbps sa paketom 15/1,8 Mbps i Wi-Fi ruterom već u osnovnoj Duo i Trio MIX ponudi. Ovim Telemach još jednom potvrđuje svoj liderski status na tržištu internet usluga.

Kako Telemach na prvo mjesto stavlja potrebe pretplatnika odlučili smo u ponudu MIX paketa uvrstiti još jedan paket koji će sigurno predstavljati idealno rješenje za sva domaćinstva.

Riječ je o TRIO LIGHT paketu u kojem za 40,9 KM imate sve tri usluge sa najboljim omjerom cijene i kvalitete u BiH uz značajne uštede kroz objedinjavanje svih fiksnih telekomunikacionih usluga na jednom računu. Dijelom osnovne ponude TRIO LIGHT paketa su atraktivni TV kanali iz Osnovne analogne ponude, flat internet 5/0,76 Mbps, kao i usluga fiksnog telefoniranja sa cijenom 0 KM/min za odlazne pozive prema svim fiksnim mrežama u BiH.

 

PAKET

 

TV

 

INTERET Mb/s

 

TELEFONIJA

 

CIJENA U KM

TRIO LIGHT

 

67 kanala iz osnovne ponude

 

5/0,76

 

FLAT BH
0 KM/min prema svim fiksnim mrežama u BiH

 

40,9

Ponuđeni paket ima mogućnost nadgradnje pojedinačnih usluga po želji pretplatnika i to veće brzine interneta (do 100 Mbps, najbrže u BiH), te dodatne opcije vezane uz uslugu fiksne telefonije (0 KM prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji).


Na TRIO LIGHT paket možete se već pretplatiti sredinom mjeseca decembra.

Za sve dodatne informacije, pratite nas na  www.telemach.ba ili pozovite naš Kontakt centar na broj 1360.

Telemach ima sve! Izaberite najbolje!

O Telemach-u:

Kompanija Telemach je najveći operater digitalne i analogne kablovske televizije, kao i jedan od vodećih pružatelja usluge širokopojasnog interneta u BiH, a od kraja 2011. i operater fiksne telefonije. Telemach BiH je nastao integriranjem kablovskih distributera širom BiH tokom 2010., 2011. i 2012. godine (BH Cabelnet, GlobalNet i ElobizSarajeva, Monet iz Mostara, Telekabel iz Zenice, ArtNet iz Kiseljaka, Vinet iz Visokog). Telemach je u Bosni i Hercegovini prepoznat po naprednim servisima baziranim na najsavremenijim tehnologijama, koje u kombinaciji s uvijek inovativnim ponudama prilagodjenim potrebama pretplatnika, čine veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini.

Posted in BiH