Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Novi predsjednik KO SBB ZDK mr. Mirsad Isaković

mirsad isakovicKO SBB BiH Zeničko-dobojskog kantona održao je konstituirajuću sjednicu u hotelu „Internacional“ u Zenici. Na sjednici su jednoglasno izabrani novi članovi kantonalnog odbora, kao i novi predsjednik mr. Mirsad Isaković, dosadašnji v.d. predsjednika kantonalnog odbora. Novi saziv kantonalnog odbora broji 37 članova iz 12 općina Zeničko-dobojskog kantona.

„Veliki broj članova kantonalnog odbora su visokoobrazovani – pravnici, ekonomisti, magistri nauka i doktori. Imajući u vidu dosadašnje iskustvo na prethodnim Opštim i Lokalnim izborima gdje je SBB BiH, kao nova politička opcija bez iskustva i ovakvog kadra, uspio da se pozicionira na treće mjesto na političkoj sceni u BiH i da postane bitan politički faktor u BIH, nadam se da sa stečenim iskustvom i ovim timom možemo aplicirati najozbiljnije na lidersku poziciju“, rekao je Mirsad Isaković, novi predsjednik KO SBB BiH ZDK.

„Ovo je jedan od najstabilnijih kantonalnih odbora Saveza za bolju budućnost u Bosni i Hercegovini, izjavio je između ostalog Munib Jusufović, generalni sekretar SBB BiH, čestitajući predsjedniku i novoizabranim članovima kantonalnog odbora.