Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Prijateljstvo se isplati

Preporuci prijatelja jpgKako ste već do sada navikli iz Telemacha pripremaju odlične akcije i novine. Pa tako iz Telemacha sa ponosom kažu da se prijateljstvo isplati. Tačnije, u toku je akcija u kojoj mogu učestvovati svi. Preporučite prijatelja na neke od usluga kompanije Telemach i ostvarite uštede na vašem računu, i vi i prijatelji koje preporučite. Svi korisnici Telemacha dobili su ukupno 3 vaučera uz svoje mjesečne račune i iste mogu iskoristiti za preporuku na usluge analogne kablovske televizije, DUO i TRIO MIX paketa. Vrijednost jednog vaučera je 10 KM za onog ko preporuči, ali i za prijatelja u uslugama kompanije Telemach.

Pored ove akcije u toku je i akcija jedinstvenog naziva JACKPOT. Ovo nije obični Jackpot, ovo je Jackpot kojeg može osvojiti svaki pretplatnik!

JACKPOT predstavlja idealnu kombinaciju usluge analogne kablovske televizije i standardne fiksne telefonije za samo 22 KM mjesečno. Ali to nije sve! Na poklon uz JACKPOT pretplatnici dobijaju besplatni internet priključak.

Sve korisnike Telemachovih usluga i u budućnosti očekuju atraktivne ponude uz povoljne cijene i brigu o njihovim potrebama.

Za više infomacija o  trenutnoj, ali i standardnoj ponudi kompanije Telemach pozovite Kontakt centar 1360 ili posjetite web stranicu www.telemach.ba.

Posted in BiH