Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

V.I.P PUB u novom ruhu

pub 1Smješten u samome centru Visokog, Caffe Bar V.I.P PUB idealno je mjesto za dnevni i večernji izlazak i svakodnevna druženja. Neposredno nakon otvorenja, ovaj lokal je postao glavno okupljalište mladih i epicentar vrhunske zabave i provoda. Okrenut evropskim trendovima, uz kvalitetnu i brzu uslugu upotpunjenu neizostavnim bosanskim šarmom, Caffe Bar V.I.P PUB nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Bogati i raznovrsni sadržaji nešto su što ovaj klub razlikuje od drugih.

U novom ruhu ulazimo u projekt redovnog održavanja partija, večeri akustične muzike i promocije pića. Također, uskoro ponuda lokala pratit će i aktualna događanja, a svojim gostima uvijek ćemo pružati nešto novo i neočekivano.

Caffe Bar V.I.P PUB nudi svim ljubiteljima piva impresivni izbor njihova omiljenog pića iz svih krajeva svijeta. U unutrašnjosti lokala dozvoljeno je pušenje, a ugodan interijer i udobne kožne fotelje pružit će vam osjećaj topline dnevnog boravka. Prostrana i komforna vanjska bašta okupana suncem pruža savršeni ambijent za vaše sljedeće opušteno druženje.

Prelijepi ambijent, ljubazno osoblje, odlična muzika, udobnost, neviđena atmosfera, neodoljive ponude, brojne pogodnosti samo su dio onoga što Vas može zadesiti svaku noć i dan u Caffe Baru V.I.P PUB.

Vikendom atmosfera je užarena, stoga ako ste za ples i ludi provod ovo je idealno mjesto za Vas.

{joomplucat:1102 limit=26|columns=4}