Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Oaza dobitnik Zlatne medalje za kvalitet Sajma u Gradačcu

Zlatna medalja za Oazu - plaketaPrirodna mineralna voda Oaza  – Tešanjski kiseljak dobitnik je Zlatne medalje za kvalitet 40. jubilarnog međunarodnog Sajma poljoprivrede i prehrambene industrije – „Sajma šljive“ održanom ove godine u Gradačcu.

Oaza se našla među 62 ostala izložena proizvoda koja su ušla u uži izbor ocjene kvaliteta, a koja je vršena na Poljoprivredno prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

„Ovo je još jedna potvrda kvaliteta Oazi i izuzetno nam je drago da ovaj put, nakon internacionalnih medalja najvišeg ranga,  priznanje dolazi od domaćih refererentnih instanci kakva je Poljoprivredni fakultet iz Sarajeva. Oaza je bosanska voda, najviše što Bosna može dati. To je bosansko čudo i jedna od najboljih mineralnih voda na svijetu, a njeni potencijali su ogromni“, riječi su Harisa Hrvića, brand managera Oaze.

Oaza je voda koja je prva iz BiH nagrađivana zlatnim medaljama za kvalitet i dizajn na jednom od najznačajnijih svjetskih sajmova voda u američkom Berkeley Springsu, i to nekoliko godina uzastopno. Iz srca Bosne, Oaza najbolje svjedoči njenu čistoću, ljepotu okusa i zdrav način življenja.

Početkom ove godine AS GROUP je uspješno okončala akviziciju kompanije Oaza d.o.o. iz Tešnja, postavši na taj način stopostotni vlasnik ovog branda vode.

Voda iz srca Bosne!