Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Zahvaljujemo se Anelu Bajtareviću, njegovom ocu Muhamedu i portalu Visoko.co.ba zbog doniranog novca za javnu kuhinju

anel bajtarevic 3Udruženje „Mladi Volonteri“ Visoko obavještava javnost, da je tokom današnjeg dana uplaćena prva veća donacija sredstava namijenjenih za početak rada Javne kuhinje u Visokom.

Naime, putem lokalnih portala, javnost je već obavještena da je na račun javne kuhinje od strane gospodina Anela Bajtarevića, koji je prošlog mjeseca postao milioner u SAD-u tako što je na lutriji osvojio najveći dobitak od 20.800.000 dolara, uplaćeno 5000$.

Zahvaljujući portalu www.visoko.co.ba Anel je saznao za inicijativu otvaranja javne kuhinje u Visokom, te je putem svog oca Muhameda uspostavio prvi kontakt sa navedenim portalom. Urednici ovog portala su preporučili porodici Bajtarević Udruženje „Mladi Volonteri“ kao nosioce projekta javne kuhinje.

U proteklih desetak dana detaljnim predstavljanjem projekta od strane uposlenih iz Udruženja ka Anelovom ocu, Anel je prepoznao kvalitet i značaj ovog projekta te je odlučio da isti i podrži.

Više o samom projektu možete saznati na zvaničnoj web stranici Udruženja „Mladi Volonteri“ www.mladivolonteri.org

Nadamo se da će ovaj pozitivni primjer ponukati i ostale da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu projekat „Javne kuhinje“ u Visokom.

Napominjemo da je za potrebe projekta Javne kuhinje otvoren humanitarni telefon, za korisnike BH Telecoma, gdje pozivom na boj 090/291-029 donirate 2KM.

Svoju uplatu možete izvršiti i putem računa otvorenog kod UniCredit Bank 3385 7022 1883 8412.

Na kraju se zahvaljujemo gospodinu Anelu Bajtareviću, njegovom ocu Muhamedu kao i portalu www.visoko.co.ba