Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Prve ulaznice kupili Jahja, Uma i Hanan

PRVE ULAZNICEUdruženje “TRIJUMF 2010” Han Ploča – Kiseljak, u saradnji sa Udruženjem “Srce za djecu koja boluju od raka” 3. dan Bajrama u subotu 10. augusta, organizuje Bajramski koncert u Kiseljaku. Koncert je humanitarni i prihod od ulaznica, koje će koštati 5 KM, ići će za izgradnju roditeljske kuće u Sarajevu.

Roditelji iz cijele BiH dolaze sa svojom bolesnom djecom na liječenje u Sarajevo i nemaju gdje boraviti i za vrijeme liječenja moraju plačati smještaj. Na nama je obaveza da pomognemo u granicama svojih mogućnosti. Kupovinom kupona sa kojim ulazimo na koncert ujedno pomažemo liječenju djece i njihovim roditeljima.

Pukušajmo se staviti u polažaj te djece i omladine i njihovih roditelja i vidjet ćemo koliko smo mi uglavnom nezahvalni na blagodati zdravlja.

Ovim putem se zahvaljujemo svim učesnicima koncerta koji su bez naknade pristali učestvovati: ELDIN HUSEINBEGOVIĆ, LATIF MOČEVIĆ,  Almir Hukelić Aka & akademija Pink Panter i Ilma Karahmet, te KUD “Izvor” Kiseljak, te svim pravnim subjektima koji su na bilo koji način pomogli i pomažu ovaj projekt.

Koncert će biti na parkingu ispod Općine Kiseljak, sa početkom u 19:00 sati.

Pozivamo Vas da dođete u subotu, 10. augusta u 19:00 sati i date podršku oboljejoj djeci od ove opake bolesti.

 

Bajrić Kenan

Posted in BiH