Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Telemach i Općina Visoko čine ugodnijim život građanima Visokog!

telemach wifi visoko 5U ulici Alije Izetbegovića, aktiviran je WiFi hot spot, koji signalom pokriva centar grada, te jedan dio ulica Braće Zečević, Dr. Džananovića i Matrakčijina. Realizacijom ovog projekta Visoko dobija svoju free WiFi zonu koja je izuzetno značajna za sve građane i posjetioce ovog grada. 

Najsavremenije tehnologija i inovativna rješenja su i u ovom projektu iskorištena za unapređenje kvalitete života lokalne zajednice. Realizirajući ovaj, ali i ostale projekte unutar lokalnih zajednica u kojima posluje, kompanija Telemach na konkretan način doprinosi ugodnijem življenju. 

Telemach je vodeći pružatelj usluga digitalne televizije, najbržeg interneta u BiH, te fiksne telefonije s brojnim pogodnostima telefoniranja u zemlji i prema inostranstvu. Stalno poboljšanje usluga i stvaranje dodatnih vrijednosti za korisnike kao i njihovo zadovoljstvo su prioritet kompanije.  

O ovom projektu, ali i aktuelnim ponudama možete se informisati putem e-mail adrese:  info@telemach.ba ili pozvati naš kontakt centar – 033/835 555.