Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Svečano otvoren Poslovni centar IGM-a

igm trzni centar 22Na samom ulazu u Visoko danas je svečano otvoren savremeni  i moderni trgovački centar visočke kompanije IGM. Uz prisustvo velikog broja zvanica iz javnog, političkog i privrednog života Visokog i drugih gradova, ovaj trgovački centar su otvorili direktor IGM-a Mustafa Uzunalić i načelnica općine Visoko Amra Babić. Trgovački centar IGM prostire se na nešto više od 5000 kvadratnih metara i u ovom centru će biti uposleno 15 radnika. Trgovački centar IGM-a nudi bogat program raznih proizvoda za kuću i stan, a ovaj asortiman će u narednom periodu biti i još širi. “Ovaj trgovački centar je napravljen bez ikakvih zaduživanja, a cilj ovog trgovačkog centra IGM-a je vratiti stari sjaj koji je Visoko imalo. Zgradu su izgradile kompanije „Fazum“ i IGM, a iako je pravljena u teškom ekonomskom ambijentu, kompletna zgrada je napravljena bez bilo kakvog zaduživanja. Ovom robnom kućom želimo zaokružiti segment trgovine, a ponuda je od temelja do ključa, dakle u ovom centru je moguće pronaći baš sve za opremanje kuće ili stana, a tu je i veliki market”, istakao je na samom otvorenju centra, Mustafa Uzunalić direktor IGM-a.

IGM će i u narednom periodu nastaviti sa ostvarivanjem svojih planova, uz ovaj moderni trgovački centar IGM ima i još dva manja prodajna trgovačka centra, a u planu je i nastavak izgradnje stambenih zgrada, po kojima je ova kompanija poznata.

Ostatak fotografija sa današnjeg svečanog otvorenja možete pronaći na našem Facebook profilu:   https://www.facebook.com/visokocoba?ref=hl

{joomplucat:1009 limit=30|columns=4}