Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Povećanje brzine internet usluge

telemach logoTim povodom, 19.06.2013. godine uz predstavljanje najbržeg interneta, mladima u Sarajevu, Telemach poklanja koncert domaće grupe Zona isključenja u City Pubu kao mjestu na kojem je odnedavno Telemach omogućio najbrži javni wireless internet u BIH sa specijalnim pogodnostima za Telemach internet korisnike.

Obavezno ponesite svoje smartphone i PDA uređaje, uživajte u uploadu fotografija, videa, “lajkanju” statusa vaših Facebook prijatelja i podijelite atmosferu sa svim svojim online kontaktima.

Odlična muzika u izvedbi grupe Zona isključenja i nagradna igra za sve posjetioce zasigurno će biti dovoljan razlog da u srijedu 19.06.2013. od 20:00 budete dio Telemach priče u City Pubu u Sarajevu.

Telemach je vodeći pružatelj usluga digitalne televizije, najbržeg interneta u BiH te fiksne telefonije s brojnim pogodnostima telefoniranja u zemlji i prema inostranstvu. Stalno poboljšanje usluga i stvaranje dodatnih vrijednosti za korisnike kao i njihovo zadovoljstvo su prioritet kompanije.

Telemach u okviru svog poslovanja, realizira i mnogobrojne projekte društveno-odgovornog angažmana u cilju poboljšanja uslova života u lokalnim zajednicama.

Više informacija na www.telemach.ba;  info@telemach.ba ili kontakt centar 033/835 555.

AKCIJA ZA POTELEMAHNITAT!

ŽELIŠ TRIO?

Svaki novi korisnik TRIO paketa uz ugovor na 24 mjeseca besplatno gleda HBO paket prva tri mjeseca i koristi Uslugu snimanja 24 mjeseca bez plaćanja mjesečne naknade!

ŽELIŠ DUO NET?

Svaki novi korisnik DUO TV + NET paketa uz ugovor na 24 mjeseca besplatno gleda HBO paket prva tri mjeseca!

HBO donosi najveće hitove, nagrađivane originalne serije, filmske klasike, festivalske filmove, evropske i svjetske filmove I prenose iznimne događaje. HBO jednom rječju donosi zabavu za cijelu porodicu.

Usluga snimanja korisnicima omogućava snimanje preko 160 filmova standardne rezolucije kao i pauziranje živih TV kanala.

Akcija traje od 09.06.2013. do 09.08.2013. godine!

Posted in BiH