Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

“Da su sutra lokalni izbori za koga bi glasali?”

prvobitni vijecniciNakon što ste u našoj posljednjoj anketi iznijeli većinsko mišljenje o tome kako Općina Visoko snosi najveću odgovornost za ispadanje RK Bosna Prevent u niži rang takmičenja što je ujedno i najveća rukometna sramota u Visokom u čitavoj rukometnoj istoriji ovog kluba, od danas možete glasati u novoj anketi sa pitanjem –  “Da su sutra lokalni izbori za koga bi glasali?”.

U anketi su ponuđene opcije svih stranaka koje su učestvovale na proteklim izborima, a koje su ostvarile mandate u OV Visoko uz dodatak Narodne Stranke Radom Za Boljitak koja u Visokom ostvaruje zapažene rezultate i uz dodatak nova političke opcije koja se pojavila nakon lokalnih izbora, a to je stranka koju je osnovao dojučerašnji SDP-ovac i član predsjedništva BiH Željko Komšić inače pobjednik na Općim izborima u Visokom iz 2010.godine.

Uz mogućnost glasanja za različite političke opcije ponudili smo i opciju prema kojoj ih sve svrstavate u jedan koš uz kvalifikaciju da su svi isti i sa istim ciljem bez obzira na stranačke ideje, programe i platforme. Kao ilustraciju ovog teksta objavljujemo i sliku prvobitnog sastava OV Visoko za koje su građani Visokog zaista glasali, prije nego je otpočeo opšti politički kurvaluk, rasprodaja morala i političkog dostojanstva po najnižim mogućim cijenama.

Bit će interesantno nakon osam mjeseci od uspostave nove vlasti u Visokom vidjeti šta javnost misli o istoj i u kojoj mjeri se mišljenje javnog mnijenja promijenilo, ukoliko se uopšte i promijenilo.

{module 207}