Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

I Hurem ostaje u Bosni, dugoročno potpisali Žiga i Omanović

Nakon jučerašnjeg saopštenja, danas smo iz RK”Bosna-Prevent” dobili još jedno, sličnog sadržaja, samo sa različitim imenima i opet ga prenosimo u cijelosti:

“Kao što smo prethodno najavili, Upravni odbor se angažovao oko potisivanja Ugovora sa igračima i kompletiranja igračkog kadra do petka, tj. do prvog kola proljetnog dijela prvenstva sezone 2012/2013. Ovim putem Vas obaviještavamo da je RK „Bosna Prevent“ Visoko uspio da postigne dogovor i potpiše Ugovor sa Hurem Mirzom do kraja ove sezone s tim da je ostavljena solucija da u slučaju dobijanja inostrane ponude za igranje, igrač može bez smetnji napustiti klub. Do tog momenta, Hurem Mirza ostaje kao jedan od iskusnijih igrača koji će svojim znanjem u velikoj mjeri olakšati ostvarivanje zadatih ciljeva. Također Vas obaviještavamo da je danas obavljen razgovor i da su potpisani dugoročni Ugovori sa mladim igračima, Žiga Farisom i Omanović Emirom, koji će u budućnosti činiti okosnicu seniorske ekipe. O narednim potezima Upravnog odbora, javnost će biti blagovremeno obaviještena.”

Dakle, dogodilo se ono što smo i predviđali i očekivali, tako da će Bosna u Prijedor ipak u jednom ozbiljnom sastavu, mada je pitanje u kakvoj je fizičkoj formi Hurem koji nije trenirao s ekipom