Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Ostavi poruku svojoj državi

altUdruženje „Damar omladine” nakon prošlogodišnjeg obilježavanja Dana državnosti u robnoj kući Vema, je odlučilo da i ove godine ovaj izuzetno značajan datum za državu Bosni Hercegovinu također obilježi na poseban i drugačiji način uz građane općine Visoko. U nedjelju, 25.11.2012. godine u 12 h ispred prostorija Udruženja „Damar omladine” u ul. Dr. Džananovića 20.  gdje će poslije intoniranja himne Bosne i Hercegovine, biti postavljeni flipovi na kojima će svako moći ostaviti svoju poruku Bosni i Hercegovini. Stikeri kao i ostali pribor koji je potreban za pisanje i ostavljanje poruka bit će obezbjeđen od strane našeg udruženja. Poruke će biti izložene tokom cijelog dana, kao i navečer do 23 h.

Pozivamo sve građane općine Visoko, a posebno mlade, da zajedno obilježimo datum od izuzetne važnosti za našu domovinu, Dan državnosti Bosne i Hercegovine. To je dan koji svi moramo mnogo više poštivati i to poštovanje prenijeti na mlađe generacije.

Dođite u nedjelju, 25.11.2012. u 12 h na druženje uz podnevnu kafu  u DOM da zajedno ostavimo poruke za našu jednu jedinu domovinu, Bosnu i Hercegovinu.

Očekujemo Vas!

S poštovanjem,  Damar omladine