Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Amra Babić je primjer bošnjačke žene koja mora pobijediti u Visokom

alt”Bosna se u ovom trenutku nalazi u najtežem vremenu od rata  pa do danas. Zato je važno jedinstvo Bošnjaka koje moramo pokazati 7. oktobra da bismo spasili našu Domovinu. To je naša obaveza naspram onih koji su za nju dali svoje živote i naspram onih koji su je branili u ratu.

Mnogi koji danas sebe predstavljaju kao jedine vođe Bošnjaka, su skrenuli  s pravog puta. Jedini pravi politički put u BiH je trasirao rahmetli Alija Izetbegović.

Gledali ste  Radončićeve slike za prošle izbore. Slika negdje u oblacima, pogledi negdje u oblake. On ni sa slike ne smije pogledati narodu u oči, a hoće da vlada  narodom Bošnjačkim. Ne može to tako. Ne da to Bošnjo sebi.

Nemojte sebi dozvoliti da date glas ni nezavisnim. Ne može se biti nezavisan. Od koga nezavisan, od države, od Alijinog puta, od borbe za ovu državu, od svega onoga što danas Bosna znači? Ne može nezavisni  kadidat biti dobar kandidat. Amra će posao završiti  telefonom sa Sarajevom, a on ne može ni doći do Sarajeva, zato nije dobro da glasate za nezavisne kandidate. Morate svoj glas dati snazi –  Stranci demokratske akcije,  koja je prisutna  i  ovdje, i u Sarajevu i tamo gdje se o Bosni odlučuje.

Amra Babić je primjer bošnjačke žene koja mora pobijediti u Visokom. Mora! To je naša obaveza, to je naš odnos prema naciji, stoga Vas molim, nemojte imati dilemu, glasajte za Amru Babić, glasajte za kandidate Općinskog vijeća, da Amra ima većinu u Općinskom Vijeću, da može voditi Visoko tamo gdje su danas razvijene zemlje, da može Visoko voditi i u EU i svugdje gdje ljudi žive sretno.