Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO: Šetnja i druženje SDP-ovih kandidata sa građanima Visokog

altSocijaldemokratska partija BiH OO Visoko organizirala je danas šetnju kandidata  SDP OO Visoko za naredne lokalne izbore. U šetnji su učestvovali svi kandidati SDP za Općinsko vijeće, kandidat za načelnika Ramiz Brkić, a u znak podrške kandidatima šetnji su se priključili i premijer Fikret Plevljak sa resornim ministrima  SDP u Vladi ZDK.  U šetnji našim gradom svi SDP-ovi  učesnici šetnje nastojali su razgovarati sa našim građanima i na taj način saznati koji su to problemi za koje naši sugrađani smatraju da su prioritetni za rješavanje.

„Poruka ove šetnje je da SDP insistira na direktnom kontaktu sa građanima gdje ćemo otkriti šta tišti naše građane. U okviru ove aktivnosti, Forum mladih SDP organizirao je tri info pulta na kojima je građane informirao o kandidatima SDP.”  – rekao je Dejan Šćepanović, predsjednik Foruma mladih OO SDP Visoko.

Gospodin Ramiz Brkić, kandidat za načelnika SDP Visoko, našim sugrađanima je poručio:

„Poštovani sugrađani, danas na pazarni dan Forum mladih SDPOO Visoko organizirao je šetnju svih kandidata SDP i mene kao kandidata za načelnika, sa premijerom i ministrima Vlade ZDK. Znate da se u posljednjih 16 godina nije desilo da jedan  premijer i ministri dođu i imaju direktan kontakt  sa građanstvom, i tako saznaju šta je to što naši građani vide kao problem na našoj općini. Mislim da će ova posjeta u potpunosti uspjeti i da ćemo uspjeti realizirati ono što smo zacrtali, a to je da 7. oktobra dobijemo što više vijećnika i da ja postanem načelnik naše općine.”

altaltaltalt