Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Ko je ovdje blentav, a kome noge smrde? Koga treba odjebati?

Obzirom da svi posjetioci našeg sajta nisu nužno i korisnici društvene mreže Facebook koja je uslov da bi se mogli komentaarisati tekstovi koje objavljujemo iz razloga otkrivanja identiteta onih koji komentarišu i u cilju sprječavanja anonimnog vrijeđanja odlučili smo se objaviti, u formi foto priče, jednu reakciju koja je stigla od strane gospodina Merseda Šahinovića. Komentar se odnosi na kolumnu “Od Minderhane do demokratije”, u tom komentaru stoji kraći tekst ovog sadržaja; “Ko je ovdje blentav, a kome noge smrde? Koga treba odjebati?” a kao popratni sadržaj je nekoliko fotografija. Šta je pisac htio da kaže prosudite sami na osnovu fotografija koje je postavio uz napisani komentar.

Podsjećamo Mersed Šahinović je bio komandant tadašnjeg “Okruga” u ratnom periodu, zatim je bio predsjednik OO SDA Visoko i KO SDA ZDK. U vrijeme zlatnih godina Aziza Brotlije u OO SDA Visoko od 2000-te godine kada je pomenuti Brotlija doslovno “pomeo” sve dotadašnje po vlastitom ubjeđenju važne ljude u stranci, Mersed Šahinović odlazi na marginu političkih dešavanja u SDA Visoko. Kasnije prelazi u A-SDA gdje se zadržava kratko. Trenutno uspješno vodi KUD Visoko.

Na fotografijama koje objavljujemo možete vidjeti: Aliju Izetbegovića, Bakira Izetbegovića, Halida Čengića, Rasima Delića, Kenana Jusufbašića, Hilmu Neimarliju, Timura Numića, Bakira Alispahića, Šefika Džaferovića, Abdulaha Hodžića, Fuada Džidića, Rašida Kalotu, Faruka Buljušmića, Mugdima Vranca i Merseda Šahinovića.

Tekst na koji je reagovao, na ovaj interesantan način, gospodin Šahinović možete pročitati NA OVOM LINKU: