Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO:Teniski klub “Royal” vam nudi najpovoljnije uslove za bavljenje sportom!

altStiglo je proljeće, a stižu i topli ljetni dani, što znači da je došlo i pravo vrijeme za bavljenje sportom. Mi vam preporučujemo tenis kao zabavu i rekreaciju u slobodno vrijeme, a idealno mjesto za bavljenje ovim popularnim sportom je Teniski klub „Royal“ u Arnautovićima koji je osim rekreativnog tenisa,  do sada organizovao i 21 turnir iz kalendara teniskog saveza BiH. Radno vrijeme kluba je od 09:00 do 23:00 sati, a cijena jednog sata korištenja terena je 7 KM, dok je jedan sat igranja pod reflektorima 12 KM. Svim korisnicima je na raspolaganju svlačionica sa kupatilom, a iznajmljivanje potrebne opreme je besplatno. U sklopu kluba je organizovana i Škola tenisa za djecu i odrasle. Školu vodi profesor tjelesnog odgoja i trener tenisa Nedžad Halać. Cijena je 70 KM mjesečno sa treningom dva puta sedmično ili 100 KM, sa treningom tri puta sedmično u toku tog mjeseca.

Teniski klub „Royal“ Visoko u svojoj ponudi ima i program za preduzeća. Tenis je danas uz to što je sport, postao i stvar opće kulture i igra ga sve više ljudi. Menadžeri i šefovi traže od svojih djelatnika da rade u duhu zajedništva i da budu kao tim. Organiziraju se skupi odlasci na „team building“ da bi se stvorila povezanost, homogenost djelatnika koji rade zajednički na raznim projektima. Sa tenisom dobijate učestalije druženje nekoliko puta sedmično, ovisno o slobodnom vremenu i ujedno se djelatnici redovno rekreiraju. Grupe su isključivo sastavljene od polaznika pojedinog preduzeća. Dođite u tenis klub „Royal“ i naučite igrati tenis, a istovremeno se zabavite i opustiti od napornog rada. Za one koji već igraju tenis, nudimo usavršavanje teniske igre i sparing, a za one koji ne znaju, nudimo program učenja tenisa uz stručnu pomoć profesionalnih trenera.

Sportski centar „Royal“ nalazi se u neposrednoj blizini vašeg preduzeća u Arnautovićima kod Kovine u prelijepom prirodnom okruženju. Naš sportski centar posjeduje tri teniska terena, jedno fudbalsko igralište, jedno igralište za odbojku, kao i objekat s mokrim čvorom.

Teniski klub „Royal“ Visoko vrši upis novih članova. Treninzi će se održavati tri puta sedmično na terenima sportskog centra „Royal“ Arnautovići bb, kod Kovine. Upis novih članova će se vršiti svaki dan u 11 sati. Detaljnije informacije za rezervaciju terena i upis novih članova možete dobiti na telefon 062 826 530.

CJENOVNIK:

KORIŠTENJE  TERENA   1  SAT   …………………………………………………………..  7  KM

KORIŠTENJE  TERENA   1  SAT  I  30  MINUTA      …………………………………   10 KM

KORIŠTENJE  TERENA   1  SAT   NOĆNI   TERMIN …………………………………   12 KM

MJESEČNA  PRETPLATA  2  TERMINA  SEDMIČNO 1 SAT  ……………………..   50 KM

GODIŠNJA   PRETPLATA  2  TERMINA  SEDMIČNO 1 SAT …………………….   400 KM

ŠPANOVANJE      REKETA  …………………………………………………………………   15 KM

ŠKOLA TENISA:

MJESEČNA ČLANARINA

GRUPNI   TRENING   SEDMIČNO   2   TRENINGA ………………………………….   70  KM.

GRUPNI   TRENING   SEDMIČNO   3   TRENINGA ………………………………..   100  KM.

GRUPNI   TRENING   SEDMIČNO   4   TRENINGA…………………………………   120 KM.

GRUPNI   TRENING   SEDMIČNO   5   TRENINGA…………………………………   140 KM

POJEDINAČNI   TRENING  ZA  TAKMIČARE …………………………………………   15 KM

TRENING   SA   DVA    TAKMIČARA   ………………………………………………….   10 KM.

KONDICIONI    TRENING…………………………………………………………………..   10 KM.

{joomplucat:514 limit=13|columns=4}