Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

MEDIA SHOP u Donjem Moštru nudi širok izbor kompjutera, mobitela i sportske opreme

media shopU poslovnim prostorima IC Šareni Hanovi u Donjem Moštru odnedavno se nalazi trgovinska radnja MEDIA SHOP. Tu ćete prije svega pronaći artikle tehničke robe, kao što su mobiteli, laptopi i kompjuteri. Osim toga na policama MEDIA SHOPA nalazi se i širok asortiman opreme za navedenu tehničku robu, kao što su: slušalice, zvučnici, punjači, web kamere, baterije, futrole, itd.
Pored novih artikala, tu su u ponudi također i polovni kompjuteri, laptopi i mobiteli, na koje ćete svakako dobiti garanciju. U sklopu MEDIA SHOPA nalazi se i servis za mobitele i kompjutere, gdje će vam ljubazno osoblje pokušati otkloniti  kvar u što kraćem roku i uz prihvatljivu cijenu. Za mobitele su tu još i usluge dekodiranja, te ubacivanja softwarea sa našim jezikom.
Osim artikala tehničke robe od nedavno smo našu ponudu obogatili i sa sportskom opremom: dresovi stranih i domaćih igrača, trenerke, lopte, dukserice, a sve to po veoma povoljnim cijenama.  
U sklopu MEDIA SHOPA nalazi se i kvalitetno opremljen internet klub i games centar. U finoj atmosferi opustite se uz igrice na PlayStation3 ili sa drušvom na kompjuterima uz najpopularnije mrežne igrice.
Trgovinsku radnju MEDIA SHOP možete kontaktirati na brojeve telefona: Tel/Fax: +387 32 740-115, Mob: +387 61 030-121, ili ih posjetite lično na adresi  Šareni Hanovi, Donje Moštre bb. Radno vrijeme MEDIA SHOP-a je svakim radnim danom od 08 do 19 sati, te subotom od 9 do 17h. Detaljnije se informišite na web stranici www.mediashop.ba

{joomplucat:479 limit=20|columns=4}