Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Štednja je najbolji način za planiranje budućnosti

Postoji puno načina na koji se novac može oploditi, a najčešći oblik je kroz štednju. Raspolaganje vlastitim novcem i imovinom oduvijek predstavlja temelj osobnog bogatstva. Jedna od bh. banka koja kontinuirano posvećuje značajnu pažnju poticanju i sigurnosti štednje je MOJA BANKA, članica u Agenciji za osiguranje depozita još od aprila 2008.godine. Upravo je uspješna saradnja i ukazano povjerenje klijentima, rezultiralo dobijanjem prestižne nagrade Zlatni Bam 2008.godine.

Kao istinski zagovornik štednje, koji u prvi plan ističe potrebe klijenata MOJA BANKA je kreirala modele štednje koji nude fleksibilnost u upravljanju novcem.

„Osmislili smo atraktivne i veoma povoljne modele štednje koji nude sigurnost i dodatnu vrijednost za klijentov novac“, kaže marketing menadžerica Vildana Bešlija. „Dodatne pogodnosti nudimo kroz proizvod MOJA ŠTEDNJA gdje klijent ostvaruje znatne uštede i prednosti prilikom korištenja kredita, kreditnih i potrošačkih kartica, mobilnog bankarstva i ostalih usluga Banke.“

Obilježavanjem Svjetskog dana štednje, svim štedišama MOJA BANKA poklanja besplatnu Potrošačku karticu bez granica i besplatno korištenje usluge mobilnog bankarstva do kraja 2011.godine.