Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Prodaja ulaznica za koncert Željka Samardžića u Zenici već od 11.03.2010.godine

Zbog velikog interesa za koncert Željka Samardžića, organizator BM Radio Zenica obavještava javnost da će ulaznice biti u prodaji već od 11.03.2010.godine i moći će se nabaviti u agencijama BISSTOURS -a u Zenici i Sarajevu, u turističkoj agenciji  VTA u Travniku i u prostorijama BM Radija u Zenici. Ulaznice su posebne izrade sa specijalnom zaštitom protiv falisifikata.

Organizator prema realnim procjenama predviđa i upozorava  zainteresiranu publiku,  na prvom mjestu fanove Željka Samardžića, da će se ulaznice za koncert rasprodati  mnogo prije datuma održavanja  17.04.2010. godine . Takav  slučaj desio se za koncert u sarajevskoj Zetri 31.10.2009. godine, kada su ulaznice za koncert Željka Samardžića bile rasprodate nekoliko dana ranije.

U prodaji su dvije vrste ulaznica i to: „TINEJDŽ“ ulaznica za posjetioce starosti do 20 godina po cijeni od 10KM, i „SENIOR“ ulaznica za posjetioce starije od 19 godina po cijeni od 15KM. Uz ulaznicu kupac dobija DVD sa snimkom koncerta Željka Samardžića „Ljubavna adresa“ Zetra-Sarajevo 31.10.2010.godine. Uz „SENIOR“ ulaznicu sljeduje i bon za jedno „gratis“ piće.  Cijena VIP ulaznice je 50KM, a uz ulaznicu kupac dobija propusnicu za automobil  sa obezbijeđenim mjestom za parkiranje uz video nadzor , numerisano sjedište u VIP odjelu, besplatno i neograničeno konzumiranje pića uz napomenu da za vrijeme koncerta u dvorani  neće biti služena alkoholna pića.