Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Tražili ste gledajte

Zenički BM Radio u subotu 17.04.2010. u gradskoj Arena priređuju veliki solistički koncert Željka Samardžića pod nazivom „BM Music Night“. Na ovaj naćin BM Radio proslavlja 13-ti rođendan, a svojim sadašnjim i budućim slušateljima poklanja koncert za pamćenje, po sistemu „tražili ste gledajte“. Željko Samardžić, Mostarac sa beogradskom adresom po glasovima slušalaca proglašen je najslušanijim pjevaćem na talasima BM radija u 2009.godini. Organizator je za ovu priliku angažovao najpoznatijeg BH estradnog producenta Faruka Drinu da ovom značajnom događaju u organizacionom smislu, stavi „profesionalni pečat“.

BM Radio najavljuje da reklamna kampanja za slavljenički koncert zvanično zapoćinje 10.03.2010., kada će biti puštene u prodaju posebne ulaznice uz koje će svaki kupac dobiti DVD sa snimkom koncerta Željka Samardžića „Ljubavna adresa“ održanom na Zetri 31.10.2009. I ovog puta kao i na Zetri, tinedžeri će imati prednost u vidu specijalnog popusta, jer će cijena „Tinejdž“ ulaznice sa DVD-om za publiku uzrasta do 20 godina starosti iznositi 10KM. Publika starija od 20 godina nema taj popust i njihov komplet pod nazivom „Senior“ koštat će 15KM . Ulaznice će se moći nabaviti u agencijama „Biss toursa“ u Zenici, Travniku i Sarajevu. Za posjetioce iz drugih gradova Bis turs će organizovati kvalitetan prevoz uvođenjem vanrednih autobuskih linija.

U cilju stvaranja što bolje predkoncertne atmosfere organizator BM Radio uvodi još jednu novinu za „fanove“ Željka Samardžića. Naime, s početkom reklamne kampanje zapoćet će i distribucija reklamnih letaka u osam verzija sa različitim fotografijama Željka Samardžića. Distribucija će se vršiti na podrućju grada Zenice, a ko sakupi svih osam verzija letka, u prostorijama BM Radija dobit će specijalnu propusnicu za ulazak na koncert, i to u „back stage“ odjel, što podrazumijeva druženje i slikanje sa Željkom Samardžićem i ostalim izvođaćima. Vrijedni „sakupljaći“ letaka takođe dobivaju pozivnicu za „After party“ i bon za neograničeno, a besplatno konzumiranje pića za vrijeme održavanja koncerta.