Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Održana tradicionalna Nebesko-plava noć

Nebeskoplava noć 2015 SmallVečeras je u restoranu Poslovnog centra “Vizija” održana četvrta po redu tradicionalna Nebesko-plava noć, u organizaciji Fudbalskog kluba “Zanatlija” Visoko. 
Kako smo navikli i prethodnih godina i ova Nebesko-plava noć bila je ispunjena mnogobrojnim posjetiocima, sjajnom zabavom i mnoštvom nagrada i zahvalnica za sve one koji su večeras prisustvovali na sjajnom druženju FK “Zanatlija”. Na samom početku manifestacije voditelj programa se zahvalio svim posjetiocima koji su u velikom broju, kao i svake godine, posjetili ovu manifestaciju, te je predstavio program večeri u kojemu je prisutne zabavljala pjevačica Nikolina Kovač.
U sklopu programa večeri predstavljeni su i počasni gosti manifestacije kao što je selektor kadetske rukometne reprezentacije Jasmin Mrkonja, Federalni ministar kulture i sporta Salmir Kaplan, poznati sportski novinar Muhamed Bikić i drugi. 
Također, u sklopu same manifestacije dodijeljena je i zahvalnica ministru kulture i sporta Salmiru Kaplanu ispred Kuglaškog kluba “Bosna” Visoko, za pomoć pri prikupljanju sredstava za renoviranje kuglane u Visokom, a zahvalnicu je uručio gospodin Salko Lukhodžić, nakon čega se prisutnima obratio i dugogodišnji sportski novinar Muhamed Bikić koji se zahvalio članovima FK “Zanatlija”, uputio im čestitke i poklonio im dopunjeno izdanje knjige Sportskivremeplov.ba, koja je prošle godine promovirana u visočkom Klubu knjige.

Gosti i članovi kluba nastavili su ovo sjajno druženje do kasno u noć u tombolu i muzički aranžman poznate pjevačice Kovač, a detaljnu fotogaleriju sa ovog druženja možete pogledati na našoj FACEBOOK STRANICI.