Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Tribina za mlade: “O zaljubljenosti, ljubavi i prevari”

Tribina klub knjigeU povodu 14. februara, Međunarodnog dana zaljubljenih ili popularnog Valentinova u prostorijama Udruženja građa “Klub knjige” biti će upriličena kraća tribina o temi zaljubljenosti, ljubavi i prevare. 
” UG “Klub knjige” kao i obično želi da održi odličnu saradnju sa mladima i da u skladu sa njihovim potrebama i potrebama današnjeg društva organizuje razne diskusije i predavanja na teme koje utiču na pojedinca i društvo u globalu. Stoga se i ovog puta priključujemo jednom ovakvom prazniku, želeći da mladima što više pomognemo u njihovom snalaženju u svijetu koji ih okružuje.” – kazali su nam iz ovog udruženja o povodu ove tribine.
Predavač i voditeljica ove tribine biti će uvažena mr. sc. Nermina Vehabović-Rudež, koja već duži niz godina gaji odličnu saradnju sa mladim ljudima kao psiholog/psihoterapeut, te će uz svoje dugogodišnje iskustvo u radu sa mladim osobama napraviti osvrt o temi ljubavi, zaljubljenosti i prevare u našem društvu.
Ne propustite ovu sjajnu tribinu, koja će biti održana u ćetvrtak, 12. februara, u prostorijama UG “Klub knjige”, ul. Osma bb (ispod Doma zdravlja), sa početkom u 19:00 sati.