Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

“Skroz” nastupa na dočeku Nove godine u Kaknju

skrozNa dočeku Nove 2015. godine na otvorenom u Kaknju nastup će jedan od najpopularnijih rock bendova u BiH i okruženju – sarajevska grupa “Skroz” koja iza sebe imaju nekoliko albuma i ogroman broj održanih koncerata.

Sve građane Kaknja, ali i građane drugih općina, pozivamo da Novu godinu dočekaju na otvorenom u Kaknju uz grupu “Skroz”.

Doček Nove godine će biti upriličen na platou kod solitera 3, a program počinje 31. decembra u 22:00 sata.

Prisutne na dočeku Nove godine u Kaknju očekuju brojna iznenađenja.

Grupa “Skroz” nastala je u Sarajevu 1996. godine, a čine je Adnan Šaran (vokal, autor, tekstopisac), Dejan Ostojić (bas gitara), Nedžad Mulaomerović (bubnjevi), Elvir Salčinović (gitara) i Nino Škiljić (klavijature).

Bosanskohercegovačkoj publici prvi put su se predstavili sa pjesmom “Sve sam jači” (1999.), a iskorak na regionalno tržište ostvarili su 2005. sa pjesmom “Srušio sam stan”.

Tokom višegodišnjeg djelovanja bilježe veliki broj koncerata širom EX YU prostora, te uspješno sarađuju sa produkcijskom kućom PRO.BA, zaslužnom za vizualizaciju velikog broja singlova, i sa prijateljima Dinom Šaranom, Sejom Sexonom, Elvisom J Kurtovichem, Edom Maajka, Srđanom Todorovićem i Branislavom Trifunovićem.