Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Sberbank BH na novoj adresi u Visokom

sberbank visokoSberbank BH preselila je u Visokom na novu lokaciju, u moderan i funkcionalno opremljen prostor. Nova poslovnica se prostire na površini od 150 m2, a locirana je u ulici Branilaca Bosne bb. Ovim preseljenjem u potpunosti je ostvaren plan širenja i unaprjeđenja poslovne mreže.

 “Otvaranjem novih poslovnica i širenjem poslovne mreže pokazali smo da smo dugoročno opredjeljeni za poslovanje na ovom tržištu, te da klijentima pored zaista konkurentnih proizvoda, želimo pružiti i vrhunsku uslugu i ugodnost dok posluju sa nama”, izjavio je Jasmin Spahić, izvršni direktor u Sberbank BH. “Posebno je bitno naglasiti da smo širenje mreže ostvarili i u regijama gdje smo ranije bili slabo ili nikako prisutni, te da i na tim područjima bilježimo značajne poslovne rezultate. Ove godine smo postali bogatiji za sedam novih lokacija”, istakao je Spahić.      

“Izuzetno smo zadovoljni što smo u prilici našim klijentima u Visokom pružiti uslugu u skladu sa visokom standardima Sberbank Grupacije. Klijentima je omogućeno da i na ovim lokacijama osjete ugodnost poslovanja sa Sberbank BH, koja uključuje niz pogodnosti poput besplatnog interneta i sistemski rješenog čekanja u redovima“, izjavila je Emina Muharemović, direktorica Poslovne mreže u Sberbank BH.