Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Poruka za Dan državnosti

rusmir hrvic2Svim građanima Bosne i Hercegovine čestitam Dan državnosti Bosne i Hercegovine, 25. novembar. Najlješe želje svim radnicima, i njihovim porodicama upućujem sa porukom da istrajemo svi zajedno u izgradnji naše domovine.
 
Neka svako radi svoj posao najbolje što može, i na taj način ćemo kao Bosanci i Herceogvci uspjeti izgraditi državu po mjeri svih nas.
Naša AS GROUP zapošljava trenutno 2.700 radnika. Nije dovoljno da budemo zadovoljni samo ako mi radimo i ako smo u mogućnosti samo mi izdržavati naše porodice. Živimo u vremenu kada nam je svako radno mjesto potrebno i kada je prijeko potrebno razvijati domaću proizvodnju. Zato je veoma važno da budemo svjesni jačanja bosanskohercegovačke industrije u cilju njenog razvoja,
podizanja razine konkurentnosti i jačanja kvaliteta.
 
U tom procesu, od iznimnog, gotovo egzistencijalnog značaja je svijest o potrebi kupovine domaćih proizvoda, i korištenja domaćih usluga. Bosna i Hercegovina je bogata zemlja, vrijednih i poštenih ljudi, i nemjerljivih resursa. Ovo je naša država, ovo je naše vrijeme, ovo je naša šansa – iskoristitimo je svi zajedno za bolje danas i još prosperitetniju budućnost.
 
Kupujmo domaće – gradimo BiH!

Posted in BiH