Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Institut sevdaha Omera Pobrića u Visokom na prodaju, cijena 320.000KM

institut sevdaha omera pobrica pik.ba1Ako je vjerovati portalu www.pik.ba onda je Institut Omera Pobrića u Visokom na prodaju. Kako stoji u opisu prodaje cijena Instituta je 320.000KM. Uostalom pročitajte kako agent prodaje opisuje Institut koji je utemeljio Omer Pobrić s ciljem očuvanja i zaštite tradicionalne bosanske narodne pjesme.

Cijenjeni klijenti, zadovoljstvo nam je prezentirati i ponuditi Vam na prodaju INSTITUT SEVDAHA OMER POBRIĆ u Visokom 420 m2 u osnovi. Dovoljno je spomenuti da je Institut u izvornom stanju. Kompleks objekata u kojima je smješten Institut sevdaha se sastoji od kuće sa studiom, objekat u kojem je bosanska soba sa posebnim elementima sevdaha (čardak), i pomoćnim prostorijama koje upotpunjuju kompletan ambijent. Kvalitetna i osmišljena gradnja stvorila je uslove za udobno stanovanje u pogledu rasporeda prostorija, njihove osvijetljenosti, izvanrednog pogleda na Visočke Piramide, te bogatog i širokog prilaza Institutu.

VELIČINA, RASPORED I STANDARDI :

Kuća(stambeno-poslovni objekat) 121 m2 u osnovi, se sastoji od tri etaže i to: prizemlje u kojem se nalazi muzički studio, dnevni boravak, kupatilo, ostava i hodnik. Muzički studio je kompletan sa svim potrebnim prostorima i uređajima  u izvornom je stanju. Sprat kuće je namjenjen za stanovanje kao i potkrovlje i isti su u potpunosti opremljeni. Sprat se sastoji od: dnevnog boravka, dvije sobe, kuhinja, ostava, hodnik, pomoćna kuhinja i terasa. Potkrovlje se sastoji od: dnevnog boravka, sobe, kupatilo, ostava, hodnik i terasa.

Čardak 55 m2 u osnovi se sastoji od: prizemlja (garaža,kotlovnica, soba, kupatilo) i sprat gdje je uređen prostor u etno stilu sa bosanskim motivima.

U  kompleksu je razvedeno centralno grijanje sa urađenim kotlovnicama za plin, ugalj, naftu i struju.

Kompleks je pokriven alarmom i pod nadzorom je i zaštitom renomirane zaštitarske kompanije i sve je klimatizirano.

LOKACIJA:

Institut sevdaha se nalazi u neposrednoj blizini Visokog. Za ovaj dio naselja možemo naglasiti da je pogodan za miran život i uspješno razvijanje biznisa.

NAPOMENA:

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE, NA RASPOLAGANJU VAM STOJI NAŠ AGENT ZA INSPEKCIJU, KOJU MOŽETEZAKAZATI VEĆ DANAS POZIVOM NA BROJ  + 387 61 20 99 04 ILI NAS POSJETITE NA  www.elifnekretnine.ba