Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Osmanagić gostovao u Kopenhagenu

osmanagic kopenhagenPronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić gostovao je u glavnom gradu Danske, Kopenhagenu, 8. novembra 2014. Tom prilikom održao je dva predavanja o piramidama u svijetu te otkriću i energiji bosanskih piramida. Prvi auditorij je bila napredna spiritualna grupa Danaca u “Kosmos centru”, među kojima i organizatori dosadašnjih putovanja za piramide u Visokom. Drugo predavanje je priređeno za grupu bh. dijaspore te Dance koji su bili u posjeti Bosanskoj dolini piramida.

Nakon predavanja, među komentarima bio je i onaj Dankinje koja je izjavila:

“Bila sam u Visokom na piramidama u maju 2014. Mogu da potvrdim da je sve istina o čemu je govorio dr. Osmanagić. Tamo se nalaze piramide i podzemni tuneli, a energiju i ljekovita svojstva mogu svi osjetiti.”

Predavanje Osmanagića je snimala lokalna javna televizija tako da će snimak predavanja pogledati 50.000 gledalaca. Danski magazin “Nyt Aspekt”, kojega čita 10.000 pretplatnika i koji je već objavljivao afirmativne članke o piramidama u BiH, najavio je novi članak i organizaciju putovanja u Visoko.