Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Izložba visočkih fotografa o temi: “Poplavljena BiH 2014”

damar omladineUdruženje „Damar omladine“ organizuje izložbu visočkih fotografa o temi: „Poplavljena BiH2014“ koja će biti otvorena u petak, 10.10.2014. godine, sa početkom u 18:00h u Gradskog galeriji „Likum 76“ u Visokom.

Visočki fotografi, Mahir Hadžimehmedagić i Almin Tabak, će kroz 26 fotografija predstaviti poplavljena područja u BiH, ovoga puta gradovi Visoko i Maglaj.

Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite u petak, 10.10.2014. godine, sa početkom u 18:00h u Galeriji „Likum 76“ i da se zajedno još jednom kroz fotografije visočkih fotografa, sjetimo svega onoga što nam se dešavalo u proteklom periodu.

Izložba se održava u sklopu projekta „Hoću stvarnost“ koji je finansijski podržan od strane World Visiona, ured u Zenici.

Osim World Visiona, značaj pomenute izložbe je prepoznao i  www.pycsell.com koji zagovara ideju da treba vratiti običaj izrađivanja fotografija, jer digitalna fotografija i ona koju možemo držati u ruci nije isto. Slogan pod kojim djeluje www.pycsell.com jeste  Dostavljamo Emocije.

Emocije su već dostavljene i vidimo se na otvorenju izložbe!