Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Održani predizborni skupovi SBB-a u Moštru i Gračanici

Predizborni skupovi SBBU sklopu predizborne kampanje za predstojeće Opće izbore 2014. godine koja je već uveliko u toku Općinski odbor Saveza za bolju budućnost – Fahrudin Radončić proteklih dana organizovao je dva predizborna skupa, u Moštru i Gračanici, na kojima su predstavljeni visočki kandidati za Parlament FBiH i Skupštinu ZDK.

Kandidati Saveza za bolju budućnost, na oba skupa, pred mnogobrojnim posjetiocima, prijateljima i simpatizerima, predstavili su svoje programske ciljeve i planove koje će oni nastojati da ostvare u narednom mandatnom periodu, ukoliko građani prepoznaju njihove potencijale i na predstojećim izborima izaberu baš njih na funkcije na koje su kandidovani. U svojim izlaganjima kandidati su govorili o dosadašnjoj socio-ekonomskoj situaciji u kojoj se naša država i kanton nalaze, te su kazali kako je dostatna dvadesetogodišnja vladavina pojedinih stranaka te kako oni žele da donesu promjenu, ali nisu obećali ništa osim onog što je moguće da ispune, kazavši kako ne žele da budu kao dosadašnja vlast koja je uvijek obećavala a nikada ništa konkretno uradila nije.

O narednim skupovima javnost će blagovremeno biti obavještena, a u najavi je i Centralni predizborni skup, koji će biti održan 1. 10. 2014. u Kino sali Visoko.

 

{joomplucat:1189 limit=20|columns=4}