Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

„POPLAVljenA BiH 2014

maglaj7Udruženje „Damar omladine“ poziva sve mlade, kreativne ljude i sve ljubitelje fotografije iz Bosne i Hercegovine koji su zabilježili trenutke iz majskih poplava da ih podijele putem izložbe „POPLAVljenA BiH 2014“. To može biti sve što se dešavalo u tom periodu u vašoj okolini, od životnih situacija, uništenih kuća i zemljišta, klizišta, ljudi, kao i  vašeg osobnog viđenja cjelokupne situacije.

Sve emocije koje su snažno izražene putem fotografije su dobrodošle kao dio izložbe na otvorenom, koja će biti održana 15.09.2014. Sve fotografije koje želite podijeliti sa posjetiteljima i na taj način poslati još jednu poruku o uništenim područjima i potrebnoj pomoći unesrećenim ljudima, možete poslati na e-mail:  damaromladine@gmail.com. Zajedno sa fotografijama pošaljite nam dokument u wordu popunjen sa Vašim osnovnim podacima (Ime i prezime, broj telefona, adresa i e-mail). Za eventualne dodatne informacije obratitite se putem navedenog e-maila.

Izložba se održava u sklopu projekta „Hoću stvarnost“ koji je u cjelosti podržan od strane World Vision-a, ureda u Zenici.