Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Stadion Luke kao u najbolje prijeratno vrijeme

novi teren 11Gradski stadion “Luke” svakim danom sve više liči na ono okupljalište sportista kao u najbolje predratno vrijeme. Više je razloga zbog čega je to tako, prvo su počeli i u završnoj fazi su trenutno, radovi na popularnom “Asfaltu”, zatim u završnu fazu ulazi i projekt postavljanja umjetne trave na popularnu visočku “Kantridu”, dok nova i ambiciozna Uprava NK Bosna na krilima finansijske izvjesnosti nastale saradnjom sa FK Sarajevo uveliko izvodi radove i na glavnom terenu.

novi teren 1Već je reparirana i ofarbana ograda oko terena i to nakon više od 20 godina. Također su postavljeni baneri sponzora koji pomažu rad NK Bosna Visoko i u narednom periodu će biti postavljanje novih banera i sponzora koji ulaze u saradnju sa NK Bosna Visoko.

“Ovo je početak gradnje bolje infrastrukture za bolju budućnost naše djece, jer samo tako možemo proizvoditi talente” – izjavio je za Visoko.co.ba član UO NK Bosna Visoko, Anes Pajević.novi teren 3novi teren 4novi teren 5novi teren 6novi teren 9novi teren 7novi teren 10novi teren 12