Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Sve spremno za održavanje festivala Many Men Show

MMS - Visoko style Kopiraj

Danas je organizacioni odbor vašeg i našeg festivala napravio zadnji sastanak pred prvi dan festivala, gdje su dogovorene sve tačke koje čine festival umjetnosti i kreacije Many Men Show.
Dakle, došli smo pred dan odluke, Many Men Show sutra otvara svoja vrata svima onima koji vole kulturna dešavanja i koji žele da uživaju u najboljem programu za mlade.
Ujutro će u prostoru iza Gradskog kina početi radovi na pripremi najboljeg festivala, te će u tom prostoru biti izvršene i posljednje pripreme pred otvorenje MMS-a, koje je zakazano za 20:00 sati u Zavičajnom muzeju Visoko, gdje će svi posjetioci imati priliku da uživaju u prvoj samostalnoj izložbi likovnih radova našeg sugrađanina, Anela Lepića, sjajnog akademskog slikara.
Također, u sklopu otvorenja još jednom će biti predstavljen i cijeli program festivala, od te početne tačke u Zavičajnom muzeju do završnice festivala koja je predviđena u nedjelju 17. 08. u Fiskulturnoj sali Partizan. Važna napomena jeste da su svi događaji manifestacije unutar MMS-a besplatni za sve posjetioce, jer ova kulturna oaza ima namjeru da bude što pristupačnija svima u našem gradu.

Nama, kao PR timu festivala, ne preostaje ništa drugo osim da vam pošaljemo još jednu veliku pozivnicu: Priključite nam se, budite dio MMS-a i zabavite se uz odličan provod koji garantuju organizatori ovog festivala.

Također, organizacioni odbor festivala se zahvaljuje i našim sponzorima, bez kojih ovaj festival ne bi bilo moguće organizovati, a to su: VGT osiguranje d.o.o. Visoko – Generalni pokrovitelj, Vispak d.o.o. Visoko – Zlatni pokrovitelj, HELL Energy Milano d.o.o. Visoko i Candy shop Visoko – Srebreni sponzori, te ostali sponzori: Megacolor, Wiron, Red Bull, BTS, Komochem, Prestige, Štampa na majice Pinjo, New GradEKO, NK Bosna Visoko, Bios, dinoTon, Biofit, kao i naravno našim pokroviteljima koji su ustupili prostor za održavanje festivala i medijskim pokroviteljima: Gradsko kino Visoko, Zavičajni muzej Visoko, Galerija Likum76, visoko.co.ba, Radio Sarajevo, RTV Visoko, TV Vi-net, Visokoin.com, Magazin plus.

Pored ovog potrebno je da napomenemo da je u subotu izložba fotografija selektora Dade Ruvića pomjerena iz termina u  na 20:00 sati, zbog nekih tehničkih problema, a još jedna napomena je da će u sklopu drugog dana festivala biti održan i kratki fotomaraton o temi: „Vizualno zagađenje„ koji počinje u 11:00 sati, a završava u 19:00 sati, do kada je potrebno predati fotografije na Main stage-u MMS-a, iza Gradskog kina Visoko, koje će poslije selektovati Dado Ruvić, te za vrijeme svoje izložbe proglasiti pobjednika foto maratona. Potrebno je predati 3 fotografije na USB sticku, u vremenskom periodu od 11:00 sati do 19:00 sati.

Ne zaboravite da pratite našu Facebook stranicu, sa najnovijim vijestima, fotografijama i videima koji će biti prenošeni direktno sa festivala kreacije i umjetnosti Many Men Show. Stranicu možete pronaći na linku: https://www.facebook.com/many.man.show

Sve je spremno! MMS dolazi!! Spremite se!!!