Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

MMS radionica za djecu

Djeca

Jedna od zanimljivih radionica koju, u sklopu MMS festivala vol. 2, pripremaju organizatori drugog festivalskog dana jeste i ona koja je osmišljena za mlađu populaciju (djecu uzrasta 4-7 god.). Radionica će biti održana 16.08.2014. sa početkom u 11:00h.
Kreativne radionice imaju u cilju da djeca kroz kreativne metode i tehnike, igru i razgovor u grupi razvijaju lične potencijale. U radu će se koristiti brojne art tehnike: slikanje prstima, crtanje formi i sl.

Ovim putem želimo da pozovemo roditelje djece gore pomenutog uzrasta da nam se pridruže, dovedu svoju djecu i na taj način im obezbijede zadovoljstvo u stvaranju individualnog djela, te da, samim tim, svi skupa uživamo u bezbrižnom dječijem osmijehu.

Ova radionica jeste poklon MMS-a onim mladim članovima našeg društva koji su i prošle godine uvelike posjećivali naš festival, te je neophodno da roditelji shvate da su djeca jedino zadovoljstvo kojem moramo pružiti sve što je najbolje, zbog čega se MMS zalaže da i njima pruži odličan provod i zabavu.
Pridružite nam se u subotu, 16. 08. 2014. godine, u 11:00 sati, na main stage-u MMS-a iza Gradskog kina i Zavičajnog muzeja Visoko da svi zajedno pružimo najbolje stvari našim djevojčicama i dječacima. 
Pripremite se MMS dolazi!!!