Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Telemach i organizatori Zmajevog gnijezda donirali hranu i bajramske poklone narodnoj kuhinji Stari grad Sarajevo

donacija telemachUoči bajramskih praznika predstavnici kompanije Telemach i organizatori Zmajevog gnijezda (Media time) posjetili su Narodnu kuhinju Stari grad kako bi uručili donaciju u prehrambenim artiklima i  prigodne bajramske poklone za korisnike Narodne kuhinje.

„Želimo da Bajram svi posebno dočekaju da donesemo radost korisnicima kuhinje ali i da svojim gestom pozovemo druge ljude da pomognu, da unesemo smijeha i radosti u svaki dom, posebno u dane praznika. Smatram da je obaveza svih nas da se uključimo i pomognemo. Telemach će i dalje nastaviti pomagati kada god je to moguće a ovo je samo jedan skromni korak˝, kazao je generalni director komapnije Telemach, Željko Batistići i dodao: “Ovom prilikom želim svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitati praznik: BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.

Inače donacija je uručena u prostorijama Narodne kuhinje Stari grad. Tom prigodom su se predstavnici Narodne kuhinje zahvalili na poklonima i naglasili da je svaka pomoć dobrodošla, naročito u dane praznika kada se svim korisnicima narodne kuhinje spremaju bajramski obroci. 

Posted in BiH