Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Kišobran sigurnosti Sarajevo Osiguranja

sarajevoosiguranje-kisobranPutujete ovog ljeta… idete na more?

Mi štitimo Vas, Vašu porodicu i Vašu imovinu, te pomažemo u slučaju kvara na automobilu.

Sve pod JEDNIM KIŠOBRANOM!

Za vrijeme trajanja Vašeg putovanja, ovim kišobranom sigurnosti smo osigurali Vas i svakog člana Vaše porodice u slučaju bolesti ili nastanka povrede, osigurali smo Vaš stan ili kuću i stvari u njima od rizika požara, izlijevanja vode i vodovodnih i kanalizacionih cijevi na ukupne sume od 66.000 KM pa sve do čak 102.000 KM.

Sve to za premiju od 25 KM po putovanju koju, plaćate samo jednom.

Ovim paketom osiguravaju se rizici požara, rizik provalne krađe i rizik izlijevanja vode iz vodovodnih i kanalizacionih cijevi na građevinskom objektu i stvarima domaćinstva u vlasništvu osiguranika, na sume osiguranja prema odabranom paketu pokrića i plaćenoj premiji za objekat koji se nalazi na adresi navedenoj na polici osiguranja.

Osiguranjem su također pokriveni i troškovi transporta (“šlepanja”) vozila od mjesta kvara do mjesta najbližeg ovlaštenog servisa ili do servisa koji je kompetentan otkloniti kvar na vozilu do iznosa troškova šlepanja od maksimalno 300,00 KM sa uračunatim važećim porezima zemlje u kojoj se usluga realizira.

Osiguranje traje isključivo u periodu navedenom na polici osiguranja. Pokriće važi za jednokratno putovanje u zemlje regije: Hrvatsku, Crnu Goru, Srbiju i Makedoniju.

mt_ignore: sarajevoosiguranje-letak

Zaštitite se i vi zlatno-crvenim kišobranom sigurnosti!

{youtube}KVMQIRc_Qdc{/youtube}

Za više informacija posjetite našu web stranicu: www.sarajevoosiguranje.ba