Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Enes Begović i Amra Silajdžić popili jednu bosansku na Copacabani

EnesVispakova džinovska džezva nalazi se već nekoliko dana u Brazilu. U Rio de Janeiro je stigla nakon komplikovanih procedura gdje će se nalaziti za vrijeme ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u nogometu.

Brazilski mediji su Zlatnu džezvu već „optužili“ da je „tajno oružje“ zbog kojeg Reprezentacija Bosne i Hercegovine u nogometu pruža posljednjih godina tako dobre partije. Kao i do sada, bit ćemo podrška našoj Nogometnoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu i u Brazilu“.

Vlada ogromno interesovanje kako bosanskohercegovačkih navijača, tako i navijača iz cijelog svijeta da probaju bosansku kafu iz ove svojevrsne svjetske atrakcije.

Silajdžić i DžekoKako na štandu najveće džezve na svijetu koja je prije 10 godina ušla u Guinnesovu knjigu rekorda, vlada velika gužva, u pomoć je pritekao i popularni bosanskohercegovački pjevač i Visočanin Enes Begović, koji je zajedno sa ostalim bh. najvijačima pomogao Vispakovom kahva majstoru da zadovoji znatiželju stotine fanova. Štand Zlatne džezve uz mnogobrojne goste iz cijelog svijeta posjetila je i Amra Silajdžić, bosanskohercegovačka manekenka sa sestrom Edina Džeke, Merimom.