Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Uručene diplome maturantima

franjevacka gimnazija maturanti 1U Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom večeras su uručene diplome maturantima ove jedine klasične gimnazije u Bosni i Hercegovini. Diplome je dobilo 29 maturanata, a za učenika generacije Franjevačke klasične gimnazije u Visokom u školskoj 2013/14. godini proglašen je Fabio Badrov iz Viteza.

-Svi dijelimo radost ovog svečanog trenutka. Naših 29 maturanata je uspješno završilo svoje školovanje i položilo maturalne ispite. Naša se škola slavi kao izrazito teška, no moram s pravom reći da nas veseli da je ove godine 37 učenika ostvarilo odličan uspjeh i vladanje što pokazuje da je moguće uspješno završiti ukoliko se učenik ustrajno drži zadanog cilja, istakao je prof. fra Zvonko Miličić, ravnatelj Franjevačke klasične gimnazije u Visokom.

Maturanti su: Fabio Badrov iz Viteza, Tomislav Crnogorac iz Posušja, Ivan Erceg iz Odžaka, Zdenko Frljić iz Viteza, Mislav Jozić iz Rame, Robert Kepić iz Travnika, Oliver Livančić iz Viteza, Andrija Majić iz Drinovaca kod Gruda, Nikola Matošević iz Nove Bile, Tomislav Šekerija iz Uskoplja, Mario Almaš s Ilidže, Emanuela Babić iz Prozora, Valentina Bošnjak iz Kiseljaka, Alojzije Brkić iz Vareša, Kaja Dujlović iz Banje Luke, Antonela Dujmović iz Zagorica kod Visokog, Anđela Džoja iz Donje Zimče, Ivo Iviš iz Fojnice, Gregor Jurišić iz Visokog, Danijel Knežević iz Kiseljaka, Ivona Lukić iz Haljinića, Katarina Lukić iz Kiseljaka, Matea Marošević iz Vareša, Mihaela Pejčinović iz Vareša, Mateo Stjepanović iz Čapljine, Adina Šahinović iz Visokog, Ana Tuka iz Gromiljaka, Marija Vujica iz Brestovskog i Dajana Zlović iz Vareša.franjevacka gimnazija maturanti 2franjvacka gimnazija maturanti 3franjvacka gimnazija maturanti 4